woensdag 12 maart 2008

Twee Goldenretrievers

Een tijdje geleden vroeg de eigenaar van Dier-all-in , dierenspeciaalzaak Epe of ik mee wilde werken aan een Goldenretriever dag.
Op die dag zou er van alles te doen zijn er zou een dierenarts zijn een voedingsdeskundige een honden trimster enz. Mij werd gevraagd of ik met mijn schilderijen wilde komen.
Er zou dan een prijsvraag gehouden worden onder de bezoekers, die prijsvraag zou voornamelijk gaan over de Goldenretriever. Uit alle inzenders werd 1 winnaar gekozen en zij mochten bij mij een schilderij van hun Goldenretriever laten maken. Van de eigenaar van Dier-all-in kregen zij een waardenbon terwaarde van 175€
De prijswinnares was mw de Vries uit Hattum, zodra zij wist dag ze gewonnen had nam ze contact op, ze had alleen 1 klein probleempje ze had 2 Goldenretrievers en ze wist niet welke ze moest laten tekenen. Omdat ze net verhuisd was en nogal veel kosten had gehad heb ik haar aangeboden allebei de honden te tekenen tegen een zeer lage prijs en ik heb ze ook voor haar ingelijst.
De lijsten en passer-partout bestel ik altijd bij lijstenmakerij Feenstra aan de Asselsestraat in Apeldoorn.
Gewapend met camera ben ik op bezoek gegaan bij de familie de Vries, daar ontmoete ik 2 lieve vrolijke Goldens allebei vrij licht van kleur.
Ze liepen allebei met een knuffelbeer in de bek rond te springen. Het foto's maken was wel lastig de enen wilde graag stil zitten maar de ander was zo blij dat rondjes draaien het enige was wat hij deed. Op een gegeven moment kreeg hij zijn knuffelbeer in het oog en pakte hem in zijn bek en ging ineens netjes voor de lens zitten, dat was voor mij een kans voor een prachtige foto. Het resultaat is hier zichtbaar.

Helaas is altijd de foto van een tekening minder duidelijk dan in werkelijkheid,maar het geeft in ieder geval een indruk van de tekening. Links zit Jewel en rechts zit Odin met zijn knuffelbeertje.

Als de tekening helemaal is ingelijst wordt hij officieel aangeboden voor de dierenspeciaalzaak van Dier-all-in in Epe.

1 opmerking:

menumenum zei

Hahahaha leuk het hele verhaal erbij.
Lijkt me heel moeilijk met zo'n dondersteen die niet stil wil zitten.
Maar ze staan er echt gaaf op!
Vooral die knuffel geeft het een extra uitstraling.

Groetjes menumenum.